Impulsa el teu negoci amb email marketing y el Kit Digital
9:30
Cambra de Comerç de Tàrrega
Oficina AceleraPyme de la Cambra de Comerç de Tàrrega
Presencial
iCal

Detalls tècnics:

Horari: 9:30h a 11:30h
Ponent: Raúl Lucena
Modalitat: Presencial

Agenda de la Jornada

Programa pendent de publicar.

 

Per a qui:

La jornada està especialment dirigida a empresaris que estan explorant els reptes de la digitalització i busquen eines efectives per millorar la seva competitivitat i eficiència. 
Orientada a propietaris, gerents i directius de PIMES que vulguin millorar la seva competitivitat en el mercat amb noves tecnologies així com explorar noves estratègies de màrqueting per incrementar la seva visibilitat. També dirigida a responsables de la comunicació i accions digitals de l'empresa que necessitin millorar els seus processos, actualitzar les seves capacitats o millorar els resultats obtinguts.
 

Per què apuntar-se:

  • Explotar el màxim potencial del màrqueting digital: Comprendre com el email marketing pot ser una porta d'entrada a relacions més profundes i rendibles amb els teus clients.
  • Capacitació en l'implementació en transformació digital: descobrir com integrar l'email marketing de forma efectiva en l'estratègia general.
  • Optimització de l'eficiència operativa: Analitzar amb exemples pràctics com la seva integració pot permetre reduir costos i temps en l'execució d'operacions de marketing.
  • Expansió de la xarxa de contactes: Interactuar amb altres empresaris i professionals que es troben amb reptes empresarials similars, obrint portes a noves oportunitats comercials i aprenentatge comú.

Realiza tu inscripción a la Jornada Impulsa tu negocio con Email Marketing

De acuerdo con lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal y su normativa de desarrollo, le informamos que los datos personales proporcionados por Usted pasarán a integrarse en un fichero titularidad de la Cámara Oficial de Comercio, Industria y Servicios de Tàrrega, manteniéndose en todo caso la confidencialidad de la información facilitada. La Cámara Oficial de Comercio, Industria y Servicios de Tàrrega presume que los datos introducidos por Usted son correctos, exactos y veraces, de lo contrario Usted será el responsable de la inexactitud de los mismos. La finalidad de la recogida de estos datos es la organización de las actividades y eventos en los que pueda participar en condición de socio, siendo la Cámara la única destinataria de estos datos. Sin embargo, los datos facilitados pueden ser utilizados para poder proporcionarle información referente a los servicios que resulten ser de su interés por correo electrónico o postal por parte de la Cámara Oficial de Comercio, Industria y Servicios de Tàrrega. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición mediante comunicación escrita, a la que debe adjuntar una fotocopia de su DNI, dirigida a la Cámara Oficial de Comercio, Industria y Servicios de Tàrrega, Ref. Protección de Datos, en la dirección Plaza Mayor, 4, 25300 Tàrrega (Lleida) o mediante correo electrónico a tarrega@cambratarrega.org.